Datakonsulent til Steno Diabetes Center Sjælland (Barselsvikar)

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Datakonsulent til Steno Diabetes Center Sjælland (Barselsvikar)

Brænder du for at arbejde med data, formidling og anvendelse af data til kvalitetsarbejde i sundhedsvæsenet, så er det dig vi søger til et barselsvikariat.

Hvem er vi?

I Steno Diabetes Center Sjælland har vi som mål at forbedre diabetesbehandlingen i hele Region Sjælland og gør dette via forbedringsprojekter, forskning og uddannelse. Steno Sjælland et decentralt center, der dækker diabetesbehandlingen på alle sygehuse i Region Sjælland.

Vi arbejder datadrevet med kvalitetsudvikling og anvender i dag SAP Web Intelligence som analyseværktøj til data, men overgår snart til Microsoft Power BI.

Stillingen

Du vil blive ansat i Regional Enhed, der understøtter udviklingen i diabetesbehandlingen i regionen. Arbejdsopgaverne vil bestå af både drifts- og udviklingsopgaver, der understøtter kvalitetsarbejdet, herunder fx udarbejdelse af kvalitetsrapporter til de kliniske afdelinger og til bestyrelsen, levere data på forskellige projekter til projektlederne i Steno Sjælland og forsyne centerledelsen med dataunderstøttelse til kvalitetsudviklingsarbejde. Endvidere opfyldelse af nye dataønsker og rapporter til klinikunderstøttelse og kollegaer i Regional Enhed. Du vil desuden have ansvaret for at følge udviklingen i data fra Dansk Diabetes Database samt afrapportere på dette til centerledelsen.

Stillingens samarbejdsflader er mange og forskelligartede. De primære samarbejdspartnere er kollegaer i Regional Enhed, centerledelsen, de kliniske afdelinger samt medlemmer i regionale og nationale samarbejdsfora. Du vil derudover skulle facilitere Steno Diabetes Center Sjællands netværk for lægesekretærer.

Vi forestiller os, at du:

  • Har en akademisk uddannelse
  • Har erfaring med programmering af data, eksempelvis i SAP Web Intelligence, Microsoft Power BI, eller Python eller R. Alternativt mod på at arbejde i SAP Web Intelligence og senere Microsoft Power BI.
  • Meget gerne har erfaring fra at arbejde i sundhedsvæsenet eller kendskab hertil
  • Kan samarbejde med forskellige faggrupper og formidle data til samme
  • Har mod på at indgå i en politisk ledet organisation

Vi tilbyder:

  • Et uformelt, travlt og udviklingspræget arbejdsmiljø med masser af energi og hvor, der er plads til humor
  • En arbejdsplads, der er i konstant udvikling, og hvor vi hurtigt tilpasser os nye krav og forventninger
  • En afdeling fuld af ildsjæle, hvor opgaverne løses med nysgerrighed og med vægt på gensidig respekt for hinandens kompetencer
  • Kursus i Microsoft Power BI med andre datamedarbejdere fra regionen i november 2023
  • Stor indflydelse på dine opgaver og hvordan du løser dem
  • Fleksibel arbejdstid og mulighed for at arbejde hjemmefra

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen fastlægges i samråd med den valgte kandidat på mellem 30 og 37 timer og er til besættelse senest d. 1. oktober 2023. Du vil blive ansat i en tidsbegrænset stilling i Regional Enhed i Steno Diabetes Center Sjælland i Holbæk frem til 1. november 2024 og vil referere til Stabschefen. Der må regnes med mødeaktivitet på andre geografier i og uden for regionen. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Hvis du vil vide mere

Du er velkommen til at ringe til Datakonsulent Anne B. Hansen på tlf. 41 86 75 72 eller kontakte Stabschef Louise Arnskov Voldby på tlf. 93 56 77 42 (holder ferie uge 29).

Ansøgning

Stillingen søges via linket i annoncen. Ansøgningsfristen er d. 24. juli 2023. Samtalerne afholdes fredag d. 11. august 2023 i Holbæk.

Om Steno Diabetes Center Sjælland

SDCS er et decentralt center, som understøtter og udvikler behandlingen af diabetes ude på de enkelte sygehuse og i almen praksis i hele Region Sjælland.

Vi er en del af alle de sygehusafdelinger i Region Sjælland, der arbejder med diabetes, og vi samarbejder med dem om at udvikle ny viden og udbrede nye behandlings- og forebyggelsestiltag. SDCS fungerer også som samarbejdspartner for almen praksis og kommuner.

Om Region Sjælland
Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 19.000 medarbejdere og et budget på 19 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på www.regionsjaelland.dk og læs mere om regionens opgaver, struktur og geografi. Du finder os også på Facebook, Twitter og LinkedIn.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Holbæk Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Region Sjælland, Alleen 15, 4180 Sorø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 24-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.regionsjaelland.dk/job-og-uddannelse/jobside?hr=show-job/36045&linkref=19175&locale=da_DK

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5859244

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet