Fantastisk børnehus søger vuggestuepædagog

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Kom og bliv en del af en unik fællesskabskultur på Sjællands smukkest placerede institution. Kun 10 min fra Holbæk, 15 min fra Lejre og Roskilde ligger Ågerup Børnehus – midt i naturen og lige ned til fjorden.

Vores skønne hus fra 00’erne er opført med store lyse stuer, gymnastiksal, store samlingsrum og favner alt hvad det pædagogiske hjerte begærer af naturlegeplads, skov og boldbane. Med kun 200 meter til fjorden og under samme tag som Ågerup Skole, er der her tale om et børnehus i absolut særklasse.   

Ågerup Børnehus er kendt i hele området for vores fællesskab, fagligt dygtigt personale og gode forældresamarbejde. Vi har et rigtig godt ry i byen og er særligt kendt for vores unikke kultur. 

Vi består af 35 vuggestuebørn og 60 børnehavebørn samt 18 pædagoger og pædagogmedhjælpere, en praktikant, vores madmor Lone og den pædagogiske leder Troels. Vi er et integreret børnehus med mulighed for at arbejde i hele huset, men stillingen vi søger, er målrettet vuggestuen.

Vi har haft vokseværk på det seneste, og det er derfor vi nu har muligheden for at invitere en pædagog mere velkommen. 

Pædagogstillingen er på Larverne, hvor din faglige dagligdag vil være med 12 skønne børn og dine to nye tætte og dygtige kollegaer, Lone og Anette. Du kommer til at indgå i et tæt team med de to øvrige stuer Mariehønsene og Brumbasserne samt vores børnehavedel.   

Vi arbejder meget på tværs i huset, og der vil være rig mulighed for tværgående pædagogiske projekter med både vuggestue, børnehave og skole.

Hvad kan du forvente

Som ny Ågerupper vil du opleve at blive en del af et fantastisk fællesskab og en faglig samarbejdskultur, hvor vi arbejder tæt sammen mellem vuggestue, børnehave og skolen. Vores kollegiale fællesskab er kendetegnet ved rummelighed og forståelse for hinanden – både personligt og fagligt. Vores grundtanke er, at det skal være sjovt at være på arbejde, og vi går derfor altid den ekstra mil for at hjælpe hinanden, både blandt personale og ledelse.  
Du vil få lov til at være medskaber af en sjov, faglig og absolut spændende hverdag. Du vil opleve at have frihed til at tage initiativer og en synlig leder, der bakker dig op i selv de mest udfordrende ideer. Vi går meget op i den sociale trivsel blandt kollegaerne og holder både hyggelige fredags-arrangementer, sommerfester, julefester og meget andet sammen.  

Vores forventninger: Personligt 

Bliv vores nye kollega, hvis du: 

  • altid tænker på børnene først. Børnenes trivsel, udvikling og læring kommer før alt andet. 
  • er nærværende overfor børnene og forstår at følge børnenes spor ind i deres verden. 
  • sætter pædagogik ind i dagligdagens rutiner og trives i en struktureret hverdag. 
  • går til opgaverne med højt humør og finder løsninger i fællesskab med dine kollegaer. 
  • er rundet af gode menneskelige værdier, optimistisk og kan finde ud af at bruge din fantasi sammen med børnene. 
  • kan arbejde i fuld åbningstid 06:30 – 17:00 (16:30 om fredagen).

Vores forventninger: Fagligt 

Vi søger både pædagoger med lang erfaring, og pædagoger som er i begyndelsen af deres professionelle liv. Da vores hus er under konstant udvikling, vil det være en fordel, hvis du har erfaring med:   

  • Udvikling af pædagogiske læringsmiljøer
  • Relationsarbejde og udvikling af sociale fællesskaber 
  • Kreativitet og fantasi i pædagogikken 
  • Sprogudviklende miljøer
  • Metoder til udvikling af selvhjulpenhed    

Bonus kompetencer: 

  • ICDP
  • Sproguddannelse 
  • Diplommoduler 
  • Faglig vejleder
  • Sprogvejleder

Måske har du endda kompetencer i ex. drama, billedkunst, musik, bevægelse, natur eller noget helt andet – og måske ønsker du endda at lære fra dig til gavn for vores faglige fællesskab. 

Lyder det som noget for dig? Så spids blyanten, kridt skoene og kom ud til Ågerup Børnehus og slå dig løs. 

Du vil ikke fortryde det 😊 

Ansættelsesforhold: Fast ansættelse på op til 37 timer om ugen. Løn efter overenskomst.

Tiltrædelsesdato: 1. oktober eller hurtigst muligt 

Arbejdstid: Vagter indenfor fuld åbningstid 06:30 – 17:00 (16:30 om fredagen).

Ansøgningsfrist : søndag den 30. juli, og vi holder samtaler onsdag den 9. august 

Slå endelig på tråden, hvis du er interesseret i et besøg eller har nogen spørgsmål, inden du sender os en ansøgning: Troels Lundgård Hansen, Pædagogisk Leder i Ågerup Børnehus, Telefon: 72368795, email: Troh@holb.dk

 

Du søger stillingen ved at trykke på knappen ”send ansøgning”. Herefter skal du vedhæfte alt relevant materiale, i form af CV, ansøgning, uddannelsespapirer og anbefalinger.  

Alle kvalificerede ansøgere opfordres til at søge stillingen uanset køn, alder, handicap, etnicitet, politiske og religiøse overbevisninger eller seksuel orientering.

Holbæk Kommune er en kommune med en god balance med Holbæk By og de 17 lokalområder. Holbæk Kommune har ca. 72.500 indbyggere og 4.500 medarbejdere. 
Holbæk Kommune har røgfri arbejdstid. 
Holbæk Kommune er organiseret i seks kerneområder i stedet for traditionelle forvaltninger eller afdelinger som gør, at vi tilstræber at gøre op med strukturer og mønstre, som gør det bøvlet at yde en god og sammenhængende service. Kerneområderne kalder vi Aktiv Hele Livet, Arbejdsmarked, Uddannelse og Borgerservice, Læring og Trivsel, Social Indsats og Udvikling, Vækst og Bæredygtighed og Kultur, Fritid og Ungeliv. Kerneområderne understøttes af de tre stabsfunktioner Organisationsservice, Økonomi og Ledelsessekretariat og Kommunikation.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Holbæk Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Holbæk Kommune, Krogvejen 4, Ågerup, 4390 Vipperød

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://holbaek.career.emply.com/ad/fantastisk-bornehus-soger-vuggestuepaedagog/6q00bu/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5857635

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet