Nemmere adgang til Jernløse Genbrugsplads med nyt portsystem

Foto: Fors A/S | Via Ritzau.
dato

Et nyt portsystem på selvbetjeningspladsen Jernløse Genbrugsplads scanner bilens nummerplade og sikrer endnu lettere adgang til pladsen. Eksisterende og nye brugere skal blot huske at registrere deres nummerplade.

Jernløse Genbrugsplads er en ubemandet selvbetjeningsplads med udvidede åbningstider, der skal gøre det nemt at aflevere affald og genbrug, når det passer ind dagligdagens gøremål.

Et nyt portsystem gør nu adgangen til pladsen lettere. Et kamera udstyret med nummerpladegenkendelse åbner automatisk porten, når bilen nærmer sig.

Det kræver blot, at man registrerer sin bils nummerplade i selvbetjeningsstystemet én gang – og selvfølgelig igen, hvis man får ny nummerplade.

Det betyder, at man ikke længere skal stoppe op og have telefonen op af lommen ved porten som før, hvor adgang krævede, at man ringede op til et telefonnummer ved ankomst til pladsen.

Det nye portsystem er sat i funktion den 1. maj. Frem til den 16. juni vil det stadig være muligt at få adgang til pladsen på den ’gamle’ facon. Men fra første åbningsdag derefter, den 18. juni, kræver adgang til pladsen, at man har registreret sin nummerplade i selvbetjeningssystemet.

fors.dk/affald/genbrugspladser findes der link til selvbetjeningssystemet, hvor man kan oprette en bruger eller som eksisterende bruger registrere sin nummerplade.

Kilde: Fors A/S
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.