Nyt fra Regstrup i politiets døgnrapport

Profilbillede

Regstrup er i nat nævnt i døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Døgnets anmeldelser vedrørende:


Indbrud i virksomhed/forretninger:

Østergade, Store-Heddinge
Industrivej, Bjæverskov
Theilgaards Torv, Køge

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Gadesvinget, Greve
Højby Hovedgade, Højby Sj.
Hyldevænget, Hårlev

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Stjernebakken, Fårevejle St.
Dybesøvej, Rørvig

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Køge Gymnasium, Gymnasievej, Køge

Tyveri fra køretøjer:

Klosterparken, Solrød
Litorinaparken, Solrød – to gange
Søndre Bæktoften, Solrød
Sportsvej, Tølløse
Maglekæret, Solrød
Holbæk Have, Holbæk
Gældehuset, Greve

Tyveri fra biler i Solrød

Fra onsdag aften til torsdag morgne blev fem biler, der holdt parkeret i Solrød Strand udsat for indbrud, hvor der blev stjålet bl.a navigationsanlæg, touchskærme, instrumentbræt og personlige ejendele.

Anmeldelser:
Klosterparken. En trekantsrude i bagdøren på personbil knust. Bilen holdt parkeret i en carport. Stjålet navigationsanlæg.

Litorinaparken – to adresser:
Venstre bagrude på to personbiler knust, formentlig med sten. Stjålet touchskærm, som var fastmonteret i den ene bil. I den anden bil blev taget pung med 3000 kr, iphone og dankort automat.

Søndre Bæktoften: Venstre bagrude knust på personbil. Stjålet touchskærm, instrumentbræt og Brobizz.

Maglekæret: Siderude knust i personbil, hvor der blev stjålet infoskærme.

Borgere opfordres til at være opmærksomme på personer og køretøjer i deres nabolag, som skiller sig ud. Registrer gerne nummerplader og signalement af personer, som afviger fra normalbilledet. Ring til politiet på tlf. 114, hvis du ser noget mistænkeligt. Ring 112 hvis du ser nogen bryde ind.

Narkoransagning – Holbæk

Kl. 09.53 bankede politi med narkohunde på hos en 41-årig mand fra Holbæk, da der var mistanke om, at han havde narko i sin lejlighed i Holbæk by. Betjente og hund gennemgik lejligheden, hvor der blev fundet 40 gram hash og 3 LSD frimærker, som den 41-årige blev sigtet for at besidde. Politiet beslaglagde de ulovlige stoffer, hvilket den 41-årige accepterede. Han kan senere forvente at høre mere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Solouheld – Ringstedvej, Mørkøv – Holbæk

Kl. 13.18 skete et solouheld på Ringstedvej i Mørkøv, da en 65-årig mand fra Tølløse af ukendte årsager mistede herredømmet over sin bil, som kørte ud i græsrabatten, hvor den snurrede en omgang rundt. Politiet kørte til stedet, hvor den 65-årige bilist var sluppet fra uheldet uden at komme noget til, og uden større skade på bilen. Politiet registrerede uheldet.

Uheld på grund af vand på kørebanen – Kalundborgmotorvejen, Regstrup – Holbæk

Kl. 14.16 kørte en 38-årig mand fra Store-Heddinge på Kalundborgmotorvejen mod øst ved Regstrup, da hans bil skred ud på grund af vand på kørebanen. Bilisten forsøgte at bremse, men bilen snurrede rundt og kørte af vejen, videre ud på en mark, hvor den ramte et hegn. Politi, ambulance og brandvæsen kørte til stedet, hvor den 38-årige blev kørt til tjek på sygehuset. Han var ikke kommet noget alvorligt til, men bilen fik skader og blev fjernet med vejhjælp. Årsagen til vandet på kørebanen skyldtes formentlig et stoppet dræn. Politiet registrerede uheldet og orienterede Vejdirektoratet om oversvømmelsen.

Narkobilist var frakendt kørekort – Hedelunden, Greve

Kl. 19.32 stoppede en patrulje en 32-årig mand fra Vestjylland på en parkeringsplads ved en skole på Hedelunden i Greve. Den 32-årige mand var frakendt førerretten og påvirket af euforiserende stoffer. Han blev anholdt, sigtet og taget med til en blodprøveudtagelse. Bilen blev ransaget, og den 32-årige mand visiteret. Op af hans bukselinning stak en pølsemandspose (ziplockpose), som førte politiet på sporet af flere tomme pølsemandsposer med hvidt pulver gemt inderst på kroppen. Ialt fandt politiet 0,24 gram kokain og 0,2 gram hash, som den 32-årige blev sigtet for at besidde. De ulovlige stoffer blev beslaglagt med henblik på konfiskation. Bilisten fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Han vil senere høre mere i sagen, når resultatet af blodprøven kommer.

Søredning - mand fundet død – Kalundborg/Odsherred

Onsdag aften kl. 22.49 kom et alarmopkald om, at to mænd kunne være i havsnød, da de omkring kl. 16.30 var sejlet ud fra Røsnæs i en jolle. De pårørende havde omkring kl. 18.00 fået livstegn fra de to mænd på 48 og 55 år, hvor de ville lægge til ved Nekselø på grund af meget dårligt vejr. Men siden kunne de ikke få kontakt til de to mænd i jollen.

En eftersøgning blev iværksat, hvor politiet afsøgte havneområderne, JRCC (Joint Rescue Coordination Center) satte to helikoptere ind og brandvæsnet satte en båd i vandet i Sejerøbugten. Eftersøgningen fortsatte natten igennem, men redningsaktionen indstillet tidligt torsdag morgen uden resultat.

Kl. 09.34 blev en livløs mand fundet i vandkanten ved Morænebakken i Veddinge Bakker, Fårevejle. Han blev kort efter identificeret som den 48-årige mand, som havde været med på jollen. Han blev erklæret død og de pårørende blev herefter underrettet. Politi og redning fortsætter søgningen efter jollen og den 55-årige mand, som fortsat er savnet.

Narkokørsel – Vestervej, Ringsted

Kl. 01.20 stoppede en hundepatrulje en polsk indregistreret bil på Vestervej i Ringsted i en rutinekontrol. Betjentene henvendte sig ved bilen, hvor der kom en kraftig lugt af hash fra kabinen. Føreren af bilen, en 25-årig mand fra Polen med adresse i Ringsted, kunne mistænkes for at være påvirket af euforiserende stoffer, så han blev anholdt og sigtet for narkokørsel. Politiet ransagede bilen, hvor der blev fundet en taske indeholdende 21,35 gram amfetamin og 1,02 gram skunk og en digitalvægt. Politiet beslaglagde de ulovlige stoffer og den 25-årig blev sigtet for at besidde stoffer med henblik på videresalg. Bilisten fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt.

Brand i båd - Strandmøllevej, Holbæk

Kl. 05.45 kom et alarmopkald om brand i en båd, som lå til kaj i Holbæk Marina. Branden blev opdaget af en kvinde, som kom forbi på vej til arbejde. Hun slog alarm og politiets indsatsleder kørte til stedet, hvor der var høje flammer i båden. På havnen traf politiet en 25-årig mand, som havde indåndet røg og havde brug for en ambulance. Han blev bragt til sygehuset til observation for røgforgiftning. Båden fik store brandskader og der skete varme og sodskade på båden ved siden af, Politiet undersøgte brandstedet og fandt ingen god forklaring på, hvordan branden var opstået. Branden formodedes at være påsat.

Mistanken rettedes mod den 25-årige mand, som blev truffet omkring brandstedet. Politiet kørte med efter ambulancen på sygehuset, hvor den 25-årige mand blev anholdt og sigtet for brandstiftelse. Politiet undersøger nu branden nærmere, for at forsøge at fastslå brandårsagen. Den 25-årige kom ikke noget alvorligt til ved branden. Han er fortsat i politiets varetægt, mens sagen undersøges nærmere. Herefter vil anklagemyndigheden tage stilling, om der er grundlag for at fremstilles i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Midt- og Vestsjællands Politi.
Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi