Nyt fra Regstrup i politiets døgnrapport

Profilbillede

Regstrup er i nat nævnt i døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Døgnets anmeldelser vedrørende:


Indbrud i virksomhed/forretninger:

Ahorn Alle, Ringsted

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Marsvej, Nykøbing Sj.
La Cours Vej, Greve

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Stranderbovej, Nykøbing Sj.
Strandbakken, Veddinge, Fårevejle St.

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen

Tyveri fra køretøjer:

Spættevej, Store-Merløse (forsøg)


Uoverensstemmelse i trafikken – Ringvejen, Køge

Kl. 08.33 fik politiet en henvendelse fra en bilist, som havde haft en uoverensstemmelse med en bilist under kørsel ad Ringvejen i Køge.
Politiet fik ved kontakt til parterne – to mænd på hhv. 46 og 49 år – klarlagt, at de var uenige i modpartens kørsel og vognbaneskift ved et busstoppested, hvor en bus var standset, på Vordingborgvej i den sydlige del af Køge by.
Da begge parter lidt senere var standset for rødt lys på Ringvejen ved krydset ved Vestergade og lige bag hinanden, var den 46-årige steget ud af sin bil for at tale med den 49-årige om episoden ved busstoppestedet.
De havde talt højt til hinanden og gestikulerede, hvorefter den 46-årige gik retur mod sin bil. Herefter steg den 49-årige også ud af sin bil for at tale færdig med den 46-årige, og herunder opstod der midt i trafikken lidt tumult, inden parterne kørte videre.
Politiet prøver nu at finde ud af, hvad der er foregået parterne imellem, herunder hvorvidt der måtte være grundlag for at strafforfølge nogen i anledning af uoverensstemmelserne i morgentrafikken.

Hækklipning gik næsten galt – Nyvej, Bjæverskov – Køge

Kl. 12.07 fik politiet via alarm 112 melding om, at en mand var kommet måske alvorligt til skade under brug af en hækklipper.
Det viste sig dog mindre alvorligt, da politiet fik kontakt til en 51-årig mand fra Bjæverskov. Han var kun kommet lettere til skade med overfladiske skrammer, som han fik tilset på skadestuen.
Politiet underrettede Arbejdstilsynet om mandens tilskadekomst, men foretog sig ikke selv yderligere i anledning af tilskadekomsten, der var sket i privat regi.

Arbejdsulykke – Greve Main, Greve

Kl. 13.56 rykkede ambulancepersonale og politiet ud til en ulykke, hvor en person i forbindelse med sit arbejde var kommet til skade.
En 59-årig mand fra Odsherred var i forbindelse med sit arbejde ved at læsse en ca. 800 kg tung betonbjælke, mens han stod på andre bjælker liggende på jorden.
Da han løftede en bjælke, flyttede de øvrige bjælker sig, så den 59-årige fik sit ene ben i klemme.
Efter befrielsen fra de tunge bjælker blev den tilskadekomne bragt til sygehuset i Køge til fornøden behandling for en alvorlig tilskadekomst med det ene ben.
Arbejdstilsynet blev underrettet om sagen og ankom senere på eftermiddagen til stedet for at foretage diverse undersøgelser i samarbejde med politiet, så det senere kan afgøres, hvorvidt nogen kan drages til ansvar for ulykken.

Færdselsuheld – Slagelsevej, Kalundborg

Kl. 14.13 fik politiet en henvendelse fra en 48-årig kvinde fra Holbæk, som i sin personbil havde været impliceret i et færdselsuheld, hvor modparten var fortsat uden at standse.
Politiet kørte til uheldsstedet på Slagelsevej omkring Gl. Hovvej, hvor politiet fik klarlagt, at den 48-årige kvinde efter kørsel ad Slagelsevej mod sydøst ville svinge til højre ind ad en indkørsel til en adresse på Hareskovvej.
Under svingningen blev hun påkørt på højre forreste hjørne på bilen af en cross-motorcykel, der kørte på den vestlige cykelsti i samme retning, men ligeud ved indkørslen, som kvinden svingede ind mod.
Føreren, der var alene på cross-motorcyklen, fortsatte sin kørsel uden at standse og deltage i de foranstaltninger, som sammenstødet gav anledning til.
Politiet har nu optaget rapport i sagen i et forsøg på at få identificeret cross-motorcyklisten og få klarlagt de nærmere omstændigheder ved uheldet.

Sur borger på rådhuset – Rådhuspladsen, Holbæk

Kl. 14.15 henvendte to medarbejder fra Holbæk Kommune sig til politiet, fordi de havde haft en uoverensstemmelse med en borger, der havde kastet æg efter og ramt dem.
En lokal kvinde havde kort før kl. ca. 12.00 henvendt sig personligt i et ærinde, som en 64-årig kvindelig medarbejder ikke kunne honorere. Herefter kastede kvinden to æg efter medarbejderen, der blev ramt. En anden, 44-årig kvindelig medarbejder stillede sig imellem de to parter, hvilket medførte, at kvinden nu kastede æg efter den 44-årige. Hun blev også ramt af flere æg, men hverken hun eller den 64-årige havde lidt fysisk overlast.
Politiet har nu optaget rapport i en sag om vold mod nogen i offentlig tjeneste, hvor de to kommunale medarbejdere skal afhøres nærmere om de konkrete omstændigheder i sagen inden afhøring af den mistænkte kvinde.

Butikstyveri to steder – Hersegade / Stationscentret, Roskilde

Kl. 16.21 anmeldte personalet i supermarkedet Føtex, at en kvinde var tilbageholdt som mistænkt for at have stjålet nogle varer.
Politiet fik i supermarkedet kontakt til en 51-årig kvinde fra Roskilde, som kunne mistænkes for at have stjålet tøj og kosmetik fra supermarkedet til en værdi af godt 1.000 kr. Varerne havde hun gemt i en taske på vej ud uden at betale.
I tasken fandt politiet yderligere beklædningsgenstande, som hun erkendte at have stjålet fra en genbrugsbutik i Hersegade kort forinden. Værdien af disse varer var ca. 150 kr., så politiet endte med at sigte kvinden for to tilfælde af butikstyverier. Hun vil derfor snarest høre nærmere fra politiet i anledning af sigtelserne.

Narkokørsel – Ringstedvej, Holbæk

Kl. 19.50 anholdt og sigtede færdselspolitiet en 28-årig mand fra Regstrup for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil ad Ringstedvej omkring Holbækmotorvejen. Narkometertesten indikerede nemlig, at den 28-årige kunne være påvirket af amfetamin under kørslen, hvorfor han fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Færdselsuheld / mulig spirituskørsel – Sæbyvej, Jerslev Sj. – Kalundborg

Kl. 19.53 fik politiet via alarm 112 melding om, at en bilist var forulykket, så bilen nu lå på taget. En ambulance var også til uheldsstedet, hvor ambulancepersonalet fik hjulpet den mandlige fører ud af bilen, så han straks kunne blive kørt på skadestuen til kontrol for eventuelle behandlingskrævende skader.
På uheldsstedet kunne politiet se et par påkørte vejafmærkninger i begge sider af vejen, efter at bilisten var kørt i nordvestlig retning af Sæbyvej ved Hallebyorevej. Spor tydede på, at en vejafmærkning i højre side i kørselsretningen var blevet ramt, hvorefter en vejafmærkning i venstre side efterfølgende var blevet påkørt, inden bilen endte på taget.
Bilisten blev identificeret som en 32-årig mand fra den sydlige del af Kalundborg kommune, som var sluppet uskadt fra ulykken. Politiet fik dog udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for eventuel påvirkning af alkohol under kørslen, hvilket analyseerklæringen fra den udtagne blodprøve vil give svaret på.
Ingen øvrige trafikanter blev involveret i uheldet, som politiet har optaget rapport om.

Brand i skur - igen – Lupinvej, Kalundborg

Kl. 23.35 rykkede brandvæsnet og politiet ud til ildebrand i et skur på Lupinvej.
Politiet kunne efterfølgende konstatere, at der nu var brand i samme skur, som søndag aften havde fået nogle sodskader efter en mindre brand.
Branden i træskuret med eternittag var så kraftig, at skuret udbrændte trods brandvæsnets indsats. Varmen fra branden medførte også skader på en personbil, der var parkeret tæt på brandstedet.
Inde i skuret var en jerncontainer samt en knallert, der også blev ødelagt som følge af branden, som nu skal undersøges nærmere af politiet, da der ikke var nogen naturlig forklaring på brandens opståen. I den forbindelse indgår også politiets undersøgelser i anledning af den mindre brand ved samme skur søndag aften.

Politiet vil gerne i kontakt med personer, der måtte have været i området eller observeret noget mistænkeligt forud for anmeldelsen om branden. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger om de to brande samme sted.

Forsøg på tyveri fra lastbil – Spættevej, Store-Merløse – Holbæk

Kl. 00.05 anmeldte en opmærksom kvinde, at en mand stod tæt på en lastbil, hvis bruger hun kendte. Da hun nærmerede sig manden for at undersøge, hvad han lavede på stedet, løb manden fra stedet og fik under flugten følgeskab af endnu en mand. De løb begge fra stedet gennem en have og videre ud til en sti, hvor de forsvandt væk på nogle løbehjul.
Mændene var begge ca. 180 cm høje, tætte af bygning, iført mørkt tøj og med sorte skaterhjelme. Den ene havde lidt skæg, og ifølge anmelderen talte de to mænd ikke dansk sammen.
Politiet ledte forgæves efter de to mistænkte, men fik klarlagt, at de måske kunne mistænktes for at have været inde i lastbilen, hvis handskerum var blevet gennemrodet. Der var tilsyneladende ikke stjålet noget fra lastbilen, som ikke havde nogen skader efter opbrydning.

Politiet hører gerne fra personer, der har bemærket de to mænd på flugt i området. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Spirituskørsel – Banevej, Store-Merløse – Holbæk

Kl. 01.14 anholdt og sigtede politiet en 37-årig mand fra Store-Merløse for spirituskørsel i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Midt- og Vestsjællands Politi.
Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi