Søndre Børnehus søger en pædagog til børnehaven på 35 timer

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Kunne du tænke dig et job, hvor

  • du får mulighed for at skabe den bedste start på livet for børn i børnehaven.
  • du kan dykke ned i faglig udvikling sammen med dine kollegaer og få ekstern supervision
  • humor og en lyst til at være samme med sine kollegaer skinner igennem, fordi det skal sjovt og rart at gå på arbejde? 

Det og meget mere vil du opleve i Søndre Børnehus midt i Holbæk by, og lige nu søger vi dig, der er uddannet pædagog og har lyst til at blive en del af Børnehaven. Stillingen er på 35 timer om ugen med start 1. august eller snarest.

 

Sæt præg på børnenes første år

Som pædagog i børnehaven vil din dag naturligt følge børnenes rytme. Vi har børn og familier fra det meste af verden. Udover en interesse for det enkelte barns relationer, trivsel og udvikling, vil du have et naturligt fokus på sprog og sprogtilegnelse i de daglige aktiviteter.

Du får rig mulighed for at udleve dine ideer til aktiviteter, da vi har et spændende fysisk læringsmiljø med mange og varierede materialer og læringszoner både inde og ude.

 

Bliv en del af et fagligt fællesskab

I Søndre Børnehus vil du få kollegaer med en stor interesse for faglighed og faglig udvikling. Vi læser faglitteratur sammen, vi har ekstern supervision, og vi går op i skabe udviklende læringsmiljøer. Vi har haft et stort fokus på arbejdet med børnesyn, og hvis du har kendskab til Ecers og Iters eller Kids vil det være dejligt, og ellers skal vi nok sætte dig grundigt ind i det. Derudover har vi et tæt samarbejde med talepædagog, psykolog og socialrådgiver i kommunen.

Som du nok kan fornemme, vil du blive en del af en personalegruppe med energi, engagement og en stor lyst til at arbejde sammen og være sammen. Humor, tryghed og tillid er vigtige værdier for os, og det ruster os til at skabe de dage, hvor alt går op i en højere enhed, og håndtere de trælse dage, hvor ingenting spiller.

 

Du er uddannet pædagog, og derudover er det vigtigt for os, at du:

  • har en anerkendende tilgang til børnene og møder dem med empati, nærvær, interesse og nysgerrighed
  • interesserer dig for børns sproglige tilegnelse og har et stort hjerte for at arbejde med tryghed, relationer og leg.
  • har lyst til at arbejde med og kan håndtere mange forskellige slags børn.

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte pædagogisk leder Sandra Pischiutta på tlf. 7236 7400 eller ved at sende en mail til sp@holb.dk. Du er også velkommen til at få en rundvisning efter aftale. 

 

Du kan også læse mere om Søndre Børnehus på vores hjemmeside https://dagtilbudholbaekby.holbaek.dk/boernehuse-og-dagpleje/soendre-boernehus/ .

 

Ansøgningsfristen er 19. juni 2023. Vi ser frem til at høre fra dig!


Alle kvalificerede ansøgere opfordres til at søge stillingen uanset køn, alder, handicap, etnicitet, politiske og religiøse overbevisninger eller seksuel orientering.

Holbæk Kommune er en kommune med en god balance med Holbæk By og de 17 lokalområder. Holbæk Kommune har ca. 72.500 indbyggere og 4.500 medarbejdere. 
Holbæk Kommune har røgfri arbejdstid. 
Holbæk Kommune er organiseret i seks kerneområder i stedet for traditionelle forvaltninger eller afdelinger som gør, at vi tilstræber at gøre op med strukturer og mønstre, som gør det bøvlet at yde en god og sammenhængende service. Kerneområderne kalder vi Aktiv Hele Livet, Arbejdsmarked, Uddannelse og Borgerservice, Læring og Trivsel, Social Indsats og Udvikling, Vækst og Bæredygtighed og Kultur, Fritid og Ungeliv. Kerneområderne understøttes af de tre stabsfunktioner Organisationsservice, Økonomi og Ledelsessekretariat og Kommunikation.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Holbæk Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Holbæk Kommune, Peder Billesvej 57, 4300 Holbæk

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 19-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://holbaek.career.emply.com/ad/sondre-bornehus-soger-en-paedagog-til-bornehaven-pa-35-timer/mchtt1/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5843585

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet