Udskrivningsmentor søges til Holbæk Kommune

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være med til at bygge bro mellem Holbæk Kommune og Psykiatrien, så borgere, der udskrives fra psykiatrisk indlæggelse, får en bedre overgang til et hverdagsliv med bolig, familie, økonomi, netværk og job? Så er her en glimrende mulighed for at komme med på holdet i Holbæk. 

Holbæk Kommune ligger i top10 af jobcentre, og vi vil fortsat gerne være blandt de bedste i landet til at hjælpe borgere uanset forudsætninger i arbejde eller uddannelse – også de borgere med psykiske problematikker, der tvivler på, at der er en plads til dem. 

Om jobbet:

Borgere, som har været indlagt med en psykisk lidelse, har ret til et tilbud om støtte fra en udskrivningsmentor under og efter udskrivelsen fra psykiatrisk indlæggelse. Kommunen skal tilknytte udskrivningsmentoren, så snart udskrivningsforløbet begynder at blive planlagt, hvilket sker i dialog og samarbejde med Psykiatrien. Din opgave er at spille konstruktivt ind i dette samarbejde og hjælpe borgeren videre. 

Ud over at skulle understøtte borgerens vej i udskrivningsprocessen, vil du blive indgangen fra Psykiatrien til den kommunale indsats. Du bliver derfor en meget vigtig medspiller, der skal bistå med den kommunale opfølgning, når borgere i Holbæk Kommune vender tilbage til et hverdagsliv. 

Din opgave er at sikre koordinering af de indsatser, der skal til for at borgerne kan få (gen)etableret et hverdagsliv med bolig, familie, økonomi, netværk og arbejde. Du vil skulle arbejde meget en til en med borgere, men du har et hold af gode kollegaer i ryggen og vil få en bred kontaktflade både internt og eksternt. 

Målgruppen for udskrivningsmentor er alle borgere mellem 18-67 år, uanset forsørgelsesgrundlag, der udskrives efter psykiatrisk indlæggelse.

Dine centrale opgaver:

Din arbejdsdag består af flere spændende opgaver, hvor du som mentor er med til at få skabt en god ramme om borgerens forskellige indsatser. Du deltager for eksempel i møder med Psykiatrien sammen med borger. Sammen med socialrådgiver og borger lægges en plan for borgerens vej tilbage til hverdagen og job. I den forbindelse er du i tæt dialog med borgerens kommunale sagsbehandler og kontakter relevante kerneområder i kommunen samt andre relevante aktører for at understøtte løsninger til gavn for borgerens videre forløb.

Stillingen kræver en god portion erfaring, da opgaverne spænder vidt. Du har sikkert erfaring fra psykiatriske felt og/eller arbejde i kommunalt regi med udsatte borgere. 

Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • Har god indlevelsesevne og interesse for at skabe relation til mennesker med psykiatriske problemstillinger
  • Har faglig interesse for at understøtte gode og sammenhængende forløb for vores borgere, så de kan få en hverdag op at stå og få et job 
  • Har engagement, godt overblik og kendskab til den sociale- og beskæftigelsesmæssige lovgivning 
  • Evner at se andres ressourcer og bringe dem i spil
  • Evner at indgå i samarbejde med både interne og eksterne samarbejdspartnere
  • Har gode kommunikative evner såvel mundtligt som skriftligt, samt flair og interesse for IT
  • Er en stærk medspiller, der tager medansvar for trivsel og den gode stemning på kontoret

Vi tilbyder en hverdag, hvor du gør en positiv forskel for nogle af vores mest udsatte borgere. Du vil komme til en organisation, hvor vi har fokus på kerneopgaven og på at gøre det rigtige. Vi ønsker at udvikle et inspirerende og aktivt arbejdsmiljø med høje faglige ambitioner samt engagerede og dygtige kolleger, som vægter vidensdeling og høj faglig kvalitet. Åbenhed og gensidig tillid er vigtige normer på vores arbejdsplads. 

Vi tilbyder høj grad af medindflydelse og en selvstændig tilrettelæggelse dine opgaver med flekstid og mulighed for hjemmearbejde. 

Vil du vide mere:

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Områdeleder Jes Ludvigsen - tlf. 72 36 28 01, e-mail: jeslu@holb.dk

Konstitueret leder Christian Arent - tlf. 72 36 66 78, e-mail: chare@holb.dk

Løn- og ansættelsesforhold:

Løn- og ansættelsesvilkår vil være efter gældende overenskomst. 

Du bliver tilknyttet området Ressource – og Jobindsats i kerneområdet Arbejdsmarked, Uddannelse og Borgerservice (AUBO). Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores IPS- konsulenter og øvrige kollegaer i jobcentret. 

Området har ansvaret for ressourceforløb, aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere, rehabiliteringsteam, pensionsnævn og sammenhængende borgerforløb.

Ansøgningsfristen er den 15. september 2023.

Samtalerne afholdes mandag den 25. september 2023.

Tiltrædelse er den 1. november 2023.

Om Arbejdsmarked, Uddannelse og Borgerservice:
Arbejdsmarked, Uddannelse og Borgerservice (AUBO) er et kerneområde i konstant udvikling og vi søger kontinuerligt at justere vores indsatser og arbejdsmetoder, så vi kan sikre en god service. I Holbæk vil vi gerne være kendt for, at vi opfattes som et samlet Jobcenter, hvor vi på tværs af indsatserne understøtter hinanden til gavn for kommunens borgere.  Vi arbejder sammen om vores fælles mål - at understøtte, så mange borgere som muligt opnår eller bevarer en tilknytning til arbejdsmarkedet.

Alle kvalificerede ansøgere opfordres til at søge stillingen uanset køn, alder, handicap, etnicitet, politiske og religiøse overbevisninger eller seksuel orientering.

Holbæk Kommune er en kommune med en god balance med Holbæk By og de 17 lokalområder. Holbæk Kommune har ca. 72.500 indbyggere og 4.500 medarbejdere. 
Holbæk Kommune har røgfri arbejdstid. 
Holbæk Kommune er organiseret i seks kerneområder i stedet for traditionelle forvaltninger eller afdelinger som gør, at vi tilstræber at gøre op med strukturer og mønstre, som gør det bøvlet at yde en god og sammenhængende service. Kerneområderne kalder vi Aktiv Hele Livet, Arbejdsmarked, Uddannelse og Borgerservice, Læring og Trivsel, Social Indsats og Udvikling, Vækst og Bæredygtighed og Kultur, Fritid og Ungeliv. Kerneområderne understøttes af de tre stabsfunktioner Organisationsservice, Økonomi og Ledelsessekretariat og Kommunikation.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Holbæk Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Holbæk Kommune, Jernbanevej, 6, 4300 Holbæk

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-09-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://holbaek.career.emply.com/ad/udskrivningsmentor-soges-til-holbaek-kommune/iwq0jl/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5890573

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet