Vores vuggestue vokser – vil du være med som pædagogisk assistent/medhjælper i Bispehøjens Børnegård?

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi har så mange dejlige børn, at vi udvider i vuggestuen, og derfor søger vi en pædagogisk assistent/pædagogmedhjælper til Bispehøjens Børnegård.

Kunne du tænke dig et job, hvor du får jord under neglene, har mulighed for at præge hverdagen med dine egne ideer og altid kan få et godt grin med både børn og voksne? Så er det nu, at muligheden er der 😊 En mulighed for dig, der har lyst, vilje og mod på et børnehus med fokus på dannelsesfremmende fællesskaber på alle niveauer. 

Lige nu søger vi dig, der har lyst til at blive en del af vuggestuen i Bispehøjens Børnegård. Stillingen er på 34-37 timer om ugen.

Vær med til at skabe en god grobund

Naturdannelse, bæredygtighed og biodiversitet er temaer, som falder naturligt for dig. I Bispehøjens Børnegård er uderummet og naturen en stor del af din hverdag, og vi er stolte af at være certificeret som ”Grønne spirer”-institution.

Udover en stor interesse i naturen omkring os vil du opleve en hverdag med fokus på dannelse. Sammen med dine kollegaer vil du stå for at udvikle og igangsætte hverdagens mange aktiviteter og tilbud, hvor fokus er på børnenes trivsel, udvikling og læring. 

”Retfærdighed er ikke, at alle får det samme, men at alle får det, de har brug for”

Det er vigtigt, at du har forståelse for, at børn lærer i et fællesskab, og der skal tages hensyn til, at børn lærer på forskellige måder og i forskelligt tempo. Du vil opleve, at det er en del af Bispehøjens motto: ”Retfærdighed er ikke, at alle får det samme, men at alle får det, de har brug for”. Det betyder, at du sammen med dine kollegaer skaber en hverdag for børnene, der er tryg, men samtidig udfordrende, og en hverdag der er struktureret og samtidig fri.

Og vigtigst af alt så skal du brænde for at skabe tryghed og trivsel for det lille barn, der skal lære at mestre egne færdigheder og kendskab til sig selv og sin omverden. 

Ligeledes er vi et børnehus med mild specialisering, så det vil være godt, hvis du med din erfaring og dine kompetencer kan understøtte vores pædagogiske forståelse og handlemuligheder til gavn for børnenes trivsels- og udviklingsmuligheder.

Kort sagt vil du i Bispehøjens Børnegård opleve

  • Et børnehus der bygger på gamle og gode traditioner med plads til nytænkning
  • En personalegruppe, der både fagligt og personligt brænder for deres arbejde
  • En mangfoldig og engageret forældregruppe
  • En inkluderende tilgang til børnene, som bl.a. har stor betydning for de børn, vi har på mild-specialplads

Du er godt hjulpet på vej, hvis du

  • Er uddannet pædagogisk assistent eller pædagogmedhjælper med erfaring fra 0-3 års området og meget gerne med supplerende uddannelse, der kan bidrage til den samlede mængde af kompetencer i huset.
  • Brænder for at skabe bedst mulige trivsel og udviklings vilkår for børn
  • Er fleksibel og kan arbejde både selvstændigt og for fællesskabet
  • Vil være med til at fastholde faste og forudsigelige rammer og samtidig sikre, at børnene kan udfordre og udforske deres omverden
  • Kan arbejde for, at børnene gradvist lærer at tage ansvar

Bispehøjens Børnegård er en del af Dagtilbudsdistrikt Holbæk By og er placeret i den østlige del af byen.

Du kan læse mere om børnehuset på vores hjemmeside https://dagtilbudholbaekby.holbaek.dk/bornehuse-og-dagpleje/bispehoejens-boernegaard/eller på Facebook ”Bispehøjens Børnegård”

 

Vi skal have din ansøgning senest 21. juni 2023. Vi forventer at afvikle samtaler den 26. juni og evt. anden samtale den 28. juni.

Ansættelse 1. august 2023 eller snarest derefter. 

Løn og ansættelsesforhold i henhold til BUPL’s overenskomst. Der indhentes børneattest ved ansættelse.

Har du spørgsmål i forhold til stillingen, er du velkommen til at kontakte Trine Viltoft på 72 36 64 04. Der er mulighed for en rundvisning den 2. juni kl. 13 eller den 13. juni kl. 14.


Alle kvalificerede ansøgere opfordres til at søge stillingen uanset køn, alder, handicap, etnicitet, politiske og religiøse overbevisninger eller seksuel orientering.

Holbæk Kommune er en kommune med en god balance med Holbæk By og de 17 lokalområder. Holbæk Kommune har ca. 72.500 indbyggere og 4.500 medarbejdere. 
Holbæk Kommune har røgfri arbejdstid. 
Holbæk Kommune er organiseret i seks kerneområder i stedet for traditionelle forvaltninger eller afdelinger som gør, at vi tilstræber at gøre op med strukturer og mønstre, som gør det bøvlet at yde en god og sammenhængende service. Kerneområderne kalder vi Aktiv Hele Livet, Arbejdsmarked, Uddannelse og Borgerservice, Læring og Trivsel, Social Indsats og Udvikling, Vækst og Bæredygtighed og Kultur, Fritid og Ungeliv. Kerneområderne understøttes af de tre stabsfunktioner Organisationsservice, Økonomi og Ledelsessekretariat og Kommunikation.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Holbæk Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Holbæk Kommune, Bispehøjen 4, 4300 Holbæk

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://holbaek.career.emply.com/ad/vores-vuggestue-vokser-vil-du-vaere-med-som-paedagogisk-assistent-medhjaelper-i-bi/ckvq06/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5843586

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet