BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
En introduktionsstilling i anæstesiologi er ledig til besættelse den 1. november 2023 eller efter aftale.
Afdelingen er i gang med et generationsskifte og har gennem det sidste år ansat en del nye speciallæger. Alle læger på ledende poster er ansat inden for de sidste par år og vi ønsker gennem fokus på uddannelse, udvikling og forskning, at styrke fagligheden og læringen for afdelingen og alle ansatte, således at afdelingen på alle områder lever op til de nyeste standarder og leverer optimale patientforløb. Afdelingen har længe været kendt for et godt arbejdsmiljø, hvor alle hjælper alle og der er stor fleksibilitet, dette ønsker vi naturligvis at bevare.
Vi ser uddannelse som en kerneopgave og har fokus på læring i arbejdstilrettelæggelsen og har en tryg uddannelseskultur.
Vagtberedskabet udgøres aktuelt af et forvagtslag bestående af reservelæger, et mellemvagtslag bestående af speciallæger og erfarne reservelæger samt et bagvagtslag med speciallæger. Alle vagtlag har tilstedeværelsesvagt. Introduktionslæger indgår i forvagtslaget efter en 9 ugers introduktionsperiode, hvor fokus er på at oparbejde de anæstesiologiske - og intensive kompetencer, der skal bestrides for at kunne gå i vagt. Introduktionsperioden består af oplæring på operationsstuerne i et tæt samarbejde mellem anæstesisygeplejersker og -læger, indlæring af procedurer under tæt supervision og læsning af relevant teori. Som forvagt arbejder man i vagten på både COP og intensivafsnittet inkl. akutte tilsyn på andre afdelinger samt visitation til intensiv, altid superviseret af speciallæge. Derudover indgår man som en del af hjertestopholdet samt er traumeleder for traumeteamet.
Dagtiden bliver delt imellem funktion på operationsgangen, med ansvar for enten de ortopædkirurgiske, gynækologiske/obstetriske eller parenkymkirurgiske lejer, og stuegang på intensiv- afsnittet. Der vil desuden være mulighed for at bedøve til DC-konverteringer samt få god erfaring med anlæggelse af CVK, hæmodialysekateter, fødeepidural og a-kanyle.
Afdelingen servicerer et akutsygehus med en velfungerende akutafdeling med level 2 traumemodtagelse. gynækologisk/obstetrisk-, pædiatrisk-, abdominal- og ortopædkirurgisk afdeling samt én af landets største medicinske afdelinger med kardiologi, nefrologi, gastroenterologi, rheumatologi, geriatri og apopleksi fase 2.
Det multidisciplinære intensivafsnit er et niveau 2 afsnit med 7 almene intensivpladser samt 2 sengepladser allokeret til NIV. Afsnittet har ca. 800 indlæggelser om året. Efterår 2023 oprettes en kirurgisk semi - intensiv plads i tilslutning til intensiv.
Sygehuset har 2 operationsgange, hvor der årligt administreres ca. 7000 anæstesier indenfor ortopædkirurgi, parenkymkirurgi og gynækologi/obstetrik. Vi har fokus på tværgående perioperative forløb og i den forbindelse øget anvendelsen af regional anæstesi. Vi har et velfungerende dagkirurgisk afsnit med en del pædiatriske anæstesier.
Afdelingens tværfaglige smertecenter behandler indlagte patienter med cancerlidelser samt ambulante patienter med både maligne og non-maligne smertetilstande. Dette område er et afsnit for sig og arbejdet her varetages af dedikeret personale til området, herunder 3 overlæger.
Vi opprioriterer aktuelt forskningsområdet. I den forbindelse har vi implementere en ny forskningsstrategi, der blandt andet involverer opbygning af en forskningsgruppe, hvor der aktuelt er ansat to ph.d. studerende. Forskningsprojekter drives med fælles indsats fra læger og sygeplejersker i afdelingen og vi har et godt samarbejde med forskere på Rigshospitalet og Herlev Hospital.
Vi kan blandt andet tilbyde:
- En afdeling med fokus på højt fagligt niveau, der samtidigt vægter arbejdsmiljø og samarbejde
- God supervision
- Rig mulighed for intensiv erfaring, både i dagtid og i vagten
- Traumelederfunktion
- Erfaring med anæstesi til både elektive og akutte patienter
- Superviseret anæstesi til børn
Henvendelse vedrørende stillingen eller afdelingen kan rettes til Cheflæge Ole Christensen tlf. 24 75 51 97
Ansøgningsfrist 22. august med ansættelsessamtaler 29. august.
Om Region Sjælland
Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 17.000 medarbejdere og et budget på 18 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på www.regionsjaelland.dk og læs mere om regionens opgaver, struktur og geografi. Du finder os også på Facebook, Twitter og LinkedIn.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Holbæk Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
Region Sjælland, Alleen 15, 4180 Sorø
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 22-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Ved skriftlig henvendelse: https://www.regionsjaelland.dk/job-og-uddannelse/jobside?hr=show-job/36779&linkref=21712&locale=da_DK
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5885121